Regulament general

REGULAMENT GENERAL DE PARTICIPARE

CONCURSURI ORGANIZATE DE RADIO BOOM

1.Prezentul regulament se aplică pentru toate concursurile desfășurate în direct (în FM) la Radio Boom, prin telefon, e-mail și SMS.

2.Participanții la concursurile Radio Boom pot să câștige doar o singura dată în cadrul aceluiași concurs (indiferent de durata acestuia) și tot o singură dată la 30 de zile. Dacă vor caștiga în acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

3. Daca în decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu același domiciliu) caștigă de mai multe ori, premiile vor fi anulate.

4. În cazul în care concursurile au fost caștigate la scurt timp unul dupa altul, se va trimite premiul de la primul concurs caștigat, urmatoarele fiind anulate.

5. Premiile materiale se ridică în decurs de maxim două săptămâni din ziua în care persoana caștigătoare a fost anunțată că premiul se află la sediul Radio Boom sau sediile partenerilor de concurs sau se trimit prin poștă/curier la adresa caștigătorului.

6. În cazul premiilor ce se vor ridica de la sediul firmei care sponsorizează concursul, un angajat Radio Boom va comunica respectivilor castigători toate informațiile necesare prin telefon ,mail,sms sau la sediul Radio Boom.

7. Premiile care nu au putut fi înmanate caștigătorilor în perioadele menționate la punctele anterioare se consideră anulate și câștigătorii pierd dreptul de a mai intra in posesia lor.

8. La concurs NU pot participa angajații organizatorului, ai societaților/mărcilor implicate în organizarea și derularea concursurilor, precum și rudele de gradul I ale acestora.

9. Pot lua parte la concursurile organizate de Radio Boom numai persoanele fizice care au implinit deja vârsta de 18 ani. Prin participarea la concursurile organizate de Radio Boom, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să fie folosite de către Grup Media TVSat pentru activităţile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

10 . Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale participanților, le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament și le va transmite catre terți exclusiv sub obligatie de confidențialitate.

11. Organizatorul concursului nu este răspunzator de plata altor taxe și impozite legate de premiul oferit, aceasta fiind în sarcina persoanei câștigătoare.

12. Câștigatorii vor fi anunțați în direct,la Radio Boom, în urma încheierii fiecarei etape de concurs în parte. Toți câștigătorii își vor primi premiul anunțat în prealabil imediat ce va fi completat un formular de contract ce atestă câștigarea și înmânarea premiului.

13 . Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament cu anunțarea în prealabil pe site-ul official www.radioboom.ro și în FM

14. Premiul oferit nu poate fi echivalat în bani. Daca un câștigător renunță la premiu sau nu întrunește conditiile de acordare a premiului specificate la Punctul 9 din Regulamentul General de participare sau regulamentul de campanie, el nu poate avea alte pretenții materiale sau morale, iar premiul se reporteaza pentru un alt concurs.

15. Eventualele litigii aparute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Comentarii

 1. MANEA FLORICA spune:

  Va ascult cu mare drag!As dori sa particip la concursul cu ceasul!

 2. DRAGOMIR VIOLETA GABRIELA spune:

  AM CASTIGAT UN CEAS LA MATINEATA CU EMIL SI DORU IN DATA DE 18 MAI 2015

 3. Mihai Scarlet din Ramnicu Sarat spune:

  sunteti cei mai tari si va ascult in fiecare dimineata

 4. Mihai Scarlet din Ramnicu Sarat spune:

  0784054078 este numarul meu… sunati-ma sa vorbim… tot Mihai Scarlet din Ramnicu Sarat

 5. ali gabriel spune:

  Vreau macar sami spuna emil daca in afara de rado boom. mai are alt loc gen teatru unde poate fi vazut

Lăsați un mesaj

 • Facebook