baner-bun-rebranding

TVSAT MEDIA GROUP

Cu o experienţă de peste 15 ani şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnologie şi în conținutul editorial, TVSAT MEDIA GROUP asigură un impact mediatic major, coroborat cu o audienţă garantată pe piaţa mass-media din România.Calitatea produselor media este asigurată de o echipă de jurnalişti profesionişti, echipă ce susține un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului. Necesităţile de promovare din mediul privat sunt satisfăcute prin oferte complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, radio şi on-line.

 

TVSAT MEDIA GROUP reuneşte postul de televiziune regional TVSudEst, postul local TVSat, agenţia naţională de presă www.newss.ro, publicaţia Scurt pe 2, postul de radio regional Radio Boom şi portalul de ştiri video www.tvsudest.ro. Cu o vizibilitate tot mai mare, TVSAT MEDIA GROUP vă poate garanta accesul direct la publicul ţintă, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Totodată, activitatea Grupului fost întregită de o reţea modernă de cinematografe în mai multe  judeţe.

 

TELEVIZIUNEA REGIONALĂ TVSUDEST

 TVSudEst este o televiziune generalistă cu adresabilitate regională, acoperind zona de Sud-Esta ţării, inclusiv municipiul Bucureşti. Având oechipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aşteptările telespectatorilor.

Important, postul regional TVSudEst  a fost inclus de către Consiliul Naţional al Audiovizualului în lista must carry pentru Regiunea de Sud-Est a ţării, listă ce cuprinde televiziunile care trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți cabliștii. Astfel, postul TVSudEst este prezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea.

Jurnalul de ştiri este asigurat de o redacţie profesionistă care coordonează echipe de corespondenţi ce transmit zilnic din judeţele: Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Prahova şi Tulcea, Galaţi, Vrancea precum şi din Bucureşti.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst  poate fi  urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

Din 2013, TVSudEst emite şi pe satelit, ceea ce înseamnă că poate fi urmărit în ţară şi în străinătate de către posesorii de antene de satelit. Practic, vorbim de alte câteva milioane de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele şi buletinele informative ale postului TVSudEst. Aceştia se adaugă altor câteva milioane de telespectatori  care  recepţionează  postul prin  reţelele  de cablu, estimările fiind  că TVSudEst se află în grila de programe prin cablu în peste  3.500.000 de locuinţe la nivel de ţară.

Începând din decembrie 2014, postul regional TVSE a mai făcut un pas important pentru a ridica standardul de programe, oferindu-le telespectatorilor în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti precum şi o serie de documentare româneşti ale unor regizori talentaţi.

 

TELEVIZIUNEA LOCALĂ TVSAT

 TVSat este cea de-a doua televiziune a Grupului Media, putând fi recepţionată la nivelul judeţului Buzău.Grila de programe este axată pe jurnale de ştiri, emisiuni de dezbatere în direct pe teme sociale şi administrative locale, completate de programe culturale. Postul de televiziune TVSat este în top în ceea ce priveşte audienţa televiziunilor locale în zona Buzău, Rm.Sărat şi a comunelor limitrofe, fiind un reper important de informare obiectivă pentru locuitori.

Un aspect important pentru piaţa de publicitate, televiziunea TVSat are zilnic un program de anunţuri de tip videotext, care asigură un impact direct şi facil la un număr foarte mare de telespectatori.

 

AGENŢIA DE PRESĂ NEWSS

 Lansată la 30 martie 2016,  Agenţia de presă NEWSS este parte componentă a Grupului Media TVSat. Fluxul de ştiri rulat zilnic pe www.newss.ro acoperă evenimentele majore de la nivel naţional, cu precădere pe partea de sud-est a ţării. În plus, Agenția are o secțiune de interviu unde sunt publicate în exclusivitate materiale cu personalități ale momentului. În plus, site-ul este structurat pe domenii de interes într-o variantă simplă şi intuitivă pentru cititorii.

Materialele sunt prezentate în mod obiectiv cu citarea surselor şi reţinerea declaraţiilor în fomat video sau audio. Agenţia națională de presă NEWSS.RO este deservită de jurnaliști din mai multe judeţe cu mare experienţă în media.

 

PUBLICAŢIA SCURT PE 2

 Publicaţia Scurtpe2 reprezintă partea de print a GrupuluiMedia TVSat, fiindo publicaţie generalistă cu apariţie săptămânală. Ca şi aspect individualist, publicaţia conţine o serie de pamflete şi editoriale foarte apreciate de cititori. Se găseşte la chioşcurile de ziare din judeţul Buzău şi la operatorii media din mall-urişi supermarketuri precum și la punctul de vânzare de presă din gara Buzău.

Având o abordare editorială avangardistă, Scurt  pe 2 a ajuns în scurt timp cel mai căutat săptămânal pe piaţa periodicelor locale. Din 2010, de la lansare, a avut o apariţie neîntreruptă, iar din 2015 şi-a schimbat formatul şi apare pe hârtie lucioasă tip glossy.

Publicaţia apare în fiecare zide vineri  cu   două   suplimente  permanente,  Jurnalul  TVSat   care  prezintă programul săptămânal al  celor două  televiziuni din  grup şi  Talciocul buzoian, un supliment de anunţuri care s-a transformat într-o veritabilă piaţă de mică publicitate la nivel de județ.

Materialele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.scurtpe2.ro, unde cititorii pot participa şi la sondaje lunare. În prezent, Scurtpe 2 este cea mai aşteptată şicitită publicaţie localăde weekend.


RADIO BOOM

 Radio BOOM este postul regional fm din TVSAT MEDIA GROUP. Un nume ce a devenit rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe drumul E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 10 ani, iar de la 1 ianuarie 2015 a devenit regional, putând fi ascultat în judeţele Buzău, Prahova şi Ialomiţa, precum şi în Bucureşti. Radio Boom este lider de audienţă în zonele unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, cei mai îndrăgiţi DJ, muzică de calitate, informaţii utilitare şi mondene. În urma unor investiții făcute în ultimii ani, Radio Boom se audeacum din Chișinău până la București.

Matineața este unul dintre cele mai bune produse ale radioului, acesta fiind un program matinal, deja consacrat. Matineaţa, transmisă live în duplex tv și radio, se poate asculta zilnic, între orele 7.00-10.00, de luni până vineri, cu telefoane și sms-uri în direct.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

În 2015 Radio Boom a câştigat la C.N.A. licenţe pentru a emite în Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3).

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone  sau tablete cu sistem android, există aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.

 

CINEMA 3D

 TVSat asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale,cât şi româneşti la standarde 3D şi în condiţii de sunet de înaltă calitate pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe. Cu investiţii majore au fost modernizate cinematografe la Buzău și Sibiu, iar în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor.

De remarcat că la Galaţi cinematograful TVSAT MEDIA GROUP este singurul  operaţional, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul pentru a se viziona cu plăcere filmele apărute recent pe piaţă.În toate locaţiile, zilnic se difuzează mai multe proiecţii, iar în weekend rulează inclusive filme de animaţie pentru cei mici.

Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.

 

PORTALULwww.tvsudest.ro

 Este portalul online ce reuneşte un flux important de informaţii video, programele de ştiri şi emisiunile celor două televiziuni: TVSudEst şi TVSat. Pe www.tvsudest.ro se vizualizează programe în regim live şi se urmăresc emisiuni care au fost difuzate în cursul anului, aspecte ce asigură lunar peste 400.000 devizitatori. De asemenea, portalul asigură o arhivă completă cu toate emisiunile care au fost sau care sunt în grila de programe a celor două emisiuni.

 

TVSAT MEDIA GROUP

https://www.facebook.com/tvsatmediagroup

 Contul de Facebook –TVSAT MEDIA GROUP reuneşte în lumea virtuală tot ce este mai nou şi mai actual pe canalele de televiziune, print şi radio. Sunt postate cu regularitate ştiri, emisiuni, articole, campaniile umanitare, grilele de programe precum şi informaţii utile despre comunităţile locale.

Astfel, sunt vizualizate ştirile din judeţele care fac parte din Regiunea de Sud Est,înregistrându-se în unele cazuri, adevărate recorduri, cu peste 40.000 de vizualizări pentru o singură informaţie în doar câteva ore de la postare. Zilnic, contul de Facebook este actualizat cu zeci de informaţii, oferindu-se astfel posibilitatea  miilor de persoane care urmăresc pagina de Facebook să afle în cel mai scurt timp posibil ce se întâmplă în comunităţile de care sunt interesaţi.

Lăsați un mesaj

  • Facebook