baner-bun-rebranding

TVSAT MEDIA GROUP

TVSAT MEDIA GROUP

Cu o experienţă de peste 18 ani în domeniul mass-media şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnologie şi în conținutul editorial, TVSat Media Group asigură un impact mediatic major, coroborat cu o audienţă garantată pe piaţa mass-media din România. Calitatea produselor media este asigurată de o echipă de jurnalişti profesionişti, echipă ce susține un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului. Necesităţile de promovare din mediul privat sunt satisfăcute prin oferte complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, radio şi on-line.

TVSat Media Group postul de televiziune TVSudEst (prezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea), postul de televiziune regional    EST TV (Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vrancea, Galați, Brăila, Harghita,Covasna, Buzău, Sibiu, Brașov, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea și Municipiul București,)  postul local TVSat (Buzău și Rm.Sărat) , agenţia naţională de presă www.newss.ro, publicaţia Scurt pe 2, postul FM regional Radio Boom–Buzău (96,7 MHz), Bârlad (104,9 MHz), Focşani (95,3 MHz) şi Piatra Neamţ (102,3 MHz) şi portalul de știri video www.tvsudest.ro. Totodată, activitatea Grupului fost întregită de o rețea modernă de cinematografe la Galați, Sibiu și Rm.Sărat.

 

TELEVIZIUNEA REGIONALĂ TVSUDEST

TVSudEst este o televiziune generalistă cu adresabilitate națională, acoperind zona de Sud-Est a ţării, inclusiv municipiul Bucureşti. Având o echipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aşteptările telespectatorilor.

Important, postul regional TVSudEst este inclus , în baza măsurătorilor de audiență, din ianurie 2018 în lista must carry națională a televiziunile care sunt retransmise prin satelit. Astfel, postul TVSudEst se recepționează prin satelit și prin rețelele de cablu aproape în întreaga țară și în străinătate. Practic, vorbim de alte câteva milioane de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele şi buletinele informative ale postului TVSudEst. Aceştia se adaugă altor câteva milioane de telespectatori  care  recepţionează postul prin reţelele de cablu, estimările fiind că TVSudEst se află în grila de programe prin cablu în peste 3.500.000 de locuinţe la nivel de ţară.

Jurnalul de ştiri este asigurat de o redacţie profesionistă care coordonează echipe de corespondenţi ce transmit zilnic din judeţele: Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Prahova ,Tulcea, Galaţi, Vrancea precum şi din Bucureşti.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst  poate fi  urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

Începând din decembrie 2014, postul regional TVSE a mai făcut un pas important pentru a ridica standardul de programe, oferindu-le telespectatorilor în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti precum şi o serie de documentare româneşti ale unor regizori talentaţi.

În pas cu dezvoltarea pieței audiovizulalului, TVSudEst a obținut în 2017 de la CNA pentru licentă pentru emitere digitala terestra DVB-T2.

La 1 decembrie 2017, postul de televiziune TVSE a a lansat proiectul cultutural CENTENAR ROMÂNIA pe care îl susține editorial pe parcursul unui an întreg.

În pas cu tehnologia, din 2018 , postul TVSudESt se regăsește și pe unica platformă multimedia pentru Diasporă, www.ownzonesromania.com, la secțiunea posturi de televiziune.

 

EST TV,  TELEVIZIUNE REGIONALĂ,

PARTE A TVSAT MEDIA GROUP

EST TV este o televiziune generalistă cu acoperire regională care face parte din vara anului 2017 din TVSat Media Group.  EST TV are o zonă geografică de acoperire substanțială, chiar largă, care include din 2018 un număr de 20 de județe și municipiul București, practic partea de est a țării. Mai exact ,potrivit licenței C.N.A. teritoriul acoperit este format din : Neamț, Suceava,Vaslui, Botoșani, Iași, Bacău, Vrancea, Galați, Brăila, Harghita ,Covasna. Buzău, Sibiu, Brașov, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea și Municipiul București.

Grila de programe cuprinde producții noi, realizate în studiourile TVSat Media Group, studiouri recent evaluate pozitiv de reprezentanții C.N.A. – care sunt dotate cu echipamente complete, performante, producții care sunt concepute inclusiv ținând cont de adresabilitatea lor (pe care ne-o dorim cat mai largă, o adresabilitate regională și chiar națională). Vorbim despre emisiuni educative, culturale, de educație economică și de educație lingvistică. EST TV are o grila de programe completă , o grilă care să se bazeze și pe promovarea filmelor artistice româneşti, cu precădere produse de tinerii regizori şi pe scurt metraje, în principal având tematică ecologică. Se aduce în prim-plan atât actorii legendari din anii 70-80-90, cât şi noile speranțe din producțiile făcute în ultimii ani. In cursul săptămânii sunt planificate scurt metraje pe teme ecologice precum şi alte documentare românești, la alte ore decât cele consacrate deja pentru tronsonul de seară.

Programele sunt variate şi se adresează unui public vast prin opțiunile sale. Astfel se poate exemplifica în oferta săptămânală, pentru telespectatorii iubitori de gen, programe de divertisment incluzând muzică populară dar și emisiuni educative și culturale care se adresează atât unui segment deja instruit şi educat cât și unui segment în proces de educare. Producțiile difuzate pe EST TV încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor unui auditoriu larg şi cuprind, atât informaţii importante pentru fiecare judeţ în parte, cât şi la nivel regional, precum şi informaţii cu caracter naţional. Sunt două zone mari de interes: emisiunile informative şi cele încadrate generic în categoria de producții generaliste.

Se acordă o mare importanță comunicării cu telespectatorii (astfel, asigurăm un grad ridicat de interactivitate), luăm contact zilnic cu aceștia prin intermediul telefoanelor în direct sau prin intermediul reporterilor, le oferim posibilitatea să-si exprime ideile, gândurile sau sentimentele, să ne prezinte problemele cu care se confruntă sau să împărășească cu noi bucuriile şi, nu în ultimul rând, să vină cu agenda lor pe care să o putem dezvolta la tv. În pas cu tehnologia, din 2018 , postul EST TV se regăsește și pe unica platformă multimedia pentru Diasporă, www.ownzonesromania.com, la secțiunea posturi de televiziune.

 

TELEVIZIUNEA LOCALĂ TVSAT

TVSat este televiziunea locală a TVSat Media Group, putând fi recepţionată la nivelul judeţului Buzău. Grila de programe este axată pe jurnale de ştiri, emisiuni de dezbatere în direct pe teme sociale şi administrative locale, completate de programe culturale. Postul de televiziune TVSat este în top în ceea ce priveşte audienţa televiziunilor locale în zona Buzău, Rm.Sărat şi a comunelor limitrofe, fiind un reper important de informare obiectivă pentru locuitori.

Un aspect important pentru piaţa de publicitate, televiziunea TVSat are zilnic un program de anunţuri de tip videotext, care asigură un impact direct şi facil la un număr foarte mare de telespectatori.

 

AGENŢIA DE PRESĂ NEWSS

Lansată la 30 martie 2016, Agenţia de presă NEWSS este parte componentă a TVSat Media Group. Fluxul de ştiri rulat zilnic pe www.newss.ro acoperă evenimentele majore de la nivel naţional, cu precădere pe partea de sud-est a ţării. În plus, Agenția are o secțiune de interviu unde sunt publicate în exclusivitate materiale cu personalități ale momentului. În plus, site-ul este structurat pe domenii de interes într-o variantă simplă şi intuitivă pentru cititorii.

Materialele sunt prezentate în mod obiectiv cu citarea surselor şi reţinerea declaraţiilor în fomat video sau audio. Agenţia națională de presă NEWSS.RO este deservită de jurnaliști din mai multe judeţe cu mare experienţă în media.

 

PUBLICAŢIA SCURT PE 2

Publicaţia Scurt pe 2 reprezintă partea de print a TVSat Media Group, fiind o apariție editorială cu caracter generalist și cu apariţie săptămânală. Ca şi aspect individualist, publicaţia conţine o serie de pamflete şi editoriale foarte apreciate de cititori. Scurt pe 2 se găseşte la chioşcurile de ziare din judeţul Buzău şi la operatorii media din mall-uri, supermarketuri precum și la punctele de vânzare de presă din piețele principale, intrarea în parcuri și gara Buzău.

Având o abordare editorială avangardistă, Scurt pe 2 a ajuns în scurt timp cel mai căutat săptămânal pe piaţa periodicelor locale. Din 2010, de la lansare, a avut o apariţie neîntreruptă, iar din 2015 şi-a schimbat formatul şi apare pe hârtie lucioasă tip glossy.

Publicaţia apare în fiecare zi de vineri cu  două   suplimente  permanente,  Jurnalul  TVSat   care  prezintă programul săptămânal al celor două televiziuni din grup şi Talciocul buzoian, un supliment de anunţuri care s-a transformat într-o veritabilă piaţă de mică publicitate la nivel de județ.

Materialele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.scurtpe2.ro, unde cititorii pot participa şi la sondaje lunare. În prezent, Scurtpe 2 este cea mai aşteptată şi citită publicaţie locală de weekend.


RADIO BOOM

Radio BOOM este postul regional FM din cadrul TVSat Media Group. Un nume ce a devenit rapid căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe drumul E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 11 ani, iar în timp a devenit regional, putând fi ascultat în mai multe județe. Radio Boom este lider de audienţă în zonele unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, are cei mai îndrăgiţi DJ care oferă zi de zi o muzică de calitate și informaţii obiective, utilitare şi mondene.

“Matineața” este unul dintre cele mai bune longevive proiecte ale radioului, fiind un program matinal, deja consacrat trnsmis în sistem duplex radio și tv pe postul TVSudEst. “Matineaţa se poate asculta între orele 7.00-10.00, de luni până vineri, cu telefoane și sms-uri în direct.

În 2015 Radio Boom a câştigat la C.N.A. noi licenţe și a început să emită în Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3), iar din februarie 2018 , C.N.A. a aprobat transformarea postului într-un post regional care emite pe zona teritorială BUZĂU- VRANCEA- VASLUI- PIATRA NEAMȚ.

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone sau tablete cu sistem android, există aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.

Din 2017 postul Radio BOOM difuzează în weekend doar muzică românească , de toate genurile, din toate timpurile.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

Din 2018 , postul regional Radio BOOM se regăsește și pe unica platformă multimedia pentru Diasporă, www.ownzonesromania.com, la secțiunea posturi radio.

La momentul actual, Radio Boom este unul dintre cele mai ascultate posturi regionale pe frecvențele :Buzău (96,7 Fm), Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3), având buletine de știri cu informații locale, regionale și naționale din oră în oră , cu telefoane în direct pe parcusul întregii zile și cu o selecție de muzică atent făcută pentru toți ascultătorii postului.


CINESAT -CINEMA 3D

TVSat Media Group asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale, cât şi româneşti la standarde 3D şi în condiţii de sunet de înaltă calitate pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe. Cu investiţii majore a fost modernizat cinematograful din Sibiu, iar în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor.  De remarcat că la Galaţi cinematograful TVSat Media Group este singurul  operaţional, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor.

In al doilea trimestru din 2017, TVSat Media Group a inaugurat cinematograful 3D din Rm.Sarat cu aparatură de ultimă generație și cu un sistem de sunet de înaltă calitate, fiind de asemenea, singurul cinema din localitate.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul pentru a se viziona cu plăcere filmele apărute recent pe piaţă.În toate locaţiile, zilnic se difuzează mai multe proiecţii, iar în weekend rulează inclusive filme de animaţie pentru cei mici.

Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.

Sub cupola brandului CINESAT intra în prezent 3 cinematografe din Galați, Sibiu și Rm.Sărat.

 

Portalul www.tvsudest.ro

Este portalul online ce reuneşte un flux important de informaţii video, programele de ştiri şi emisiunile celor două televiziuni: TVSudEst şi TVSat. Pe www.tvsudest.ro se vizualizează programe în regim live şi se urmăresc emisiuni care au fost difuzate în cursul anului, aspecte ce asigură lunar peste 500.000 devizitatori. De asemenea, portalul asigură o arhivă completă cu toate emisiunile care au fost sau care sunt în grila de programe a celor două emisiuni.

 

TVSAT MEDIA Group

https://www.facebook.com/tvsatmediagroup

Contul de Facebook TVSat Media Group reuneşte în lumea virtuală tot ce este mai nou şi mai actual pe canalele de televiziune, print şi radio. Sunt postate cu regularitate ştiri, emisiuni, articole, campaniile umanitare, grilele de programe precum şi informaţii utile despre comunităţile locale.

Astfel, sunt vizualizate ştirile din judeţele care fac parte din Regiunea de Sud Est, înregistrându-se în unele cazuri, adevărate recorduri, cu peste 40.000 de vizualizări pentru o singură informaţie în doar câteva ore de la postare. Zilnic, contul de Facebook este actualizat cu zeci de informaţii, oferindu-se astfel posibilitatea  miilor de persoane care urmăresc pagina de Facebook să afle în cel mai scurt timp posibil ce se întâmplă în comunităţile de care sunt interesaţi.

Lăsați un mesaj

  • Facebook