Știri

Radio BOOM, postul fm al TVSat Media Group, s-a transformat într-o stație regională, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea de reunire a celor patru licențe într-una singură. Astfel Radio BOOM emite regional în Buzău (96,7 FM),  Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3). Sunt patru zone coordonate la nivel de Grup Media TVSat din punct de vedere logistic şi editorial. Pentru beneficiului acultătorilor, a fost mult mai important să fie o singură staţie regională care să se reunească tot ce este mai bun şi să aducă cele mai bune proiecte editoriale de amploare., Vrancea, Bârlad şi Piatra Neamţ.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate aproape din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, cei mai îndrăgiţi DJ, muzică de calitate, informaţii utilitare şi mondene.

Editorial, buletinele de ştiri au fost stabilite la cele mai accesibile ore pentru ascultătorii de radio şi vor avea ştiri locale, regionale, ştiri naţionale şi ştiri mondene. Mai mult, odată cu transformarea in post regional, contentul local nu numai că se păstrează, dar devine și mai accentuat. La fiecare buletin de știri avem informații din județele Buzău, Vrancea, Vaslui și Neamț, iar în emisiunile de linie se tratează pe larg teme importante ale comunitășilor locale din cele patru zone.De altefel, locuitorii din aceste zone sunt cei care vor câștiga prin transformarea în post regional.

Lăsați un mesaj

  • Facebook