Radio BOOM

Radio BOOM este postul regional FM din cadrul TVSat Media Group. Un nume ce a devenit rapid căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe drumul E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 11 ani, iar în timp a devenit regional, putând fi ascultat în mai multe județe. Radio Boom este lider de audienţă în zonele unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, are cei mai îndrăgiţi DJ care oferă zi de zi o muzică de calitate și informaţii obiective, utilitare şi mondene.

“Matineața” este unul dintre cele mai bune longevive proiecte ale radioului, fiind un program matinal, deja consacrat trnsmis în sistem duplex radio și tv pe postul TVSudEst. “Matineaţa se poate asculta între orele 7.00-10.00, de luni până vineri, cu telefoane și sms-uri în direct.

În 2015 Radio Boom a câştigat la C.N.A. noi licenţe și a început să emită în Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3), iar din februarie 2018 , C.N.A. a aprobat transformarea postului într-un post regional care emite pe zona teritorială BUZĂU- VRANCEA- VASLUI- PIATRA NEAMȚ.

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone sau tablete cu sistem android, există aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.

Din 2017 postul Radio BOOM difuzează în weekend doar muzică românească , de toate genurile, din toate timpurile.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

Din 2018 , postul regional Radio BOOM se regăsește și pe unica platformă multimedia pentru Diasporă, www.ownzonesromania.com, la secțiunea posturi radio.

La momentul actual, Radio Boom este unul dintre cele mai ascultate posturi regionale pe frecvențele :Buzău (96,7 Fm), Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3), având buletine de știri cu informații locale, regionale și naționale din oră în oră , cu telefoane în direct pe parcusul întregii zile și cu o selecție de muzică atent făcută pentru toți ascultătorii postului.

word-icon  Descarcă grila de programe

  • Facebook