Radio BOOM LIVE

Comentarii

 1. mihnea spune:

  Ne vedem dupa program onestenule….imi aduci premiul :)))
  aveti niste voci absolut induiosatoare….ne place matinalul 🙂

 2. Nonu spune:

  Salut Florin , super emisiune !

 3. SORIN spune:

  As dori si eu daca se poate melodia cu Bellini-Samba do Brasil va multumesc mult….

 4. Ovidiu spune:

  Buna dimineata, dragilor!

 5. Ovidiu spune:

  Va auziti tocmai in Drumul Taberei! ))))

 6. Amercanu' spune:

  Salut!Neatza la Radio Boom Live!O zi frumoasa!

 7. corby spune:

  bafta de la corby din costieni

 8. ionita spune:

  vreau sai isi eu o tableta de la tvsat va asccult mnereu si suntei prietreni meii.

 9. daniel spune:

  Foarte frumoasa emisiunea ” TRANZIT FM ” , dar cred ca era frumos ca si Tatiana sa aiba o emisiune in continuare la RADIO BOOM , si mai cred ca ar tebui sa aveti ceva emisiuni si in week-end

 10. daniel spune:

  Cea mai buna muzica si cele mai utile informatii doar la emisiunea lui Florin , „In linie dreapta „

 11. nan gheorghe iulian spune:

  FACETI ZILELE MAI FRUMOASE VESELE SI VOI SUNTETI O ECHIPA DE EXCEPTIE SI VA ADMIR SI VA ASCULT DE LA PRIMA EMISIUNI MATINEATA MULTE EMISIUNI FRUMOASE SI MUZICA BUNA :-*

 12. Adrian Moldoveanu spune:

  Salut! Vedeți ca live-ul de pe net nu funcționează cam de mult. Contez pe tine Adi Baciu, ca fost coleg, sa remediezi problema.Mi-e dor de voi, măcar sa va aud din când în când, mai ales acum ca sunt „co-national”, de 1 an, cu Arthur Moisescu in Anglia. Cred că-ți mai aduci aminte Adi de el, nu-i asa?

 13. Daniel spune:

  Cred ca , Adi Baciu numai este de foarte mult timp la Radio Boom , La Radio Boom cred ca mai sunt maxim 2 oameni

 14. Daniel spune:

  Adi Baciu este la Buzz Fm acum

 15. Adrian Moldoveanu spune:

  Vad ca s-a rezolvat prob cu live-ui. Mulțumesc frumos. Poate rezolvați situația și cu TV: TV Sat, TV SudEst, Est TV. La nici una din ele nu funcționează live-ul pe net. Mai mare rușinea pt ditamai trustul sa nu meargă niciuna de atâta timp. Sper ca rezolvați cât mai curând situația asta și sa nu fie nevoie sa îl contactez pe dl. Neagu. Ma bazez pe voi pt ca știu ca sunteți niște profesioniști de PRIMA CLASA!Cel puțin asa erau cei pe care i-am cunoscut eu care lucrau în acest trust, adevărați bravi colegi de breasla.
  P. S. :Mersi Daniel pt info! Ai dreptate uitasem ca s-a mutat. Chiar cine mai lucrează acum la Boom FM, poate să-mi spună și mie cineva? Ar fi normal sa-mi răspunda cineva din echipa postului. Mersi anticipat pt intelegere!

 16. Adrian Moldoveanu spune:

  Am avut dreptate sa zic ca Adi Baciu lucrează la Boom FM, deși acum mi-am adus aminte ca s-a mutat la Buzz FM de ceva vreme. Zic asta pt ca m-am uitat pe acest site pe pagina cu emisiunile de la Boom FM: Adi Baciu figurează în continuare ca realizator al emisiunii Tranzit FM. Pe lângă el am văzut ca sunt menționați ca realizatori cei 2 Florin: Dirdiiac și Dumitru, plus Simona Banica. Toți niște adevărați profesioniști și zic asta pt ca-i cunosc personal. Însă vreau sa știu cine mai e cu adevărat la Boom FM și cine nu. Helo, se aude intrebarea mea? Îmi rasp și mie cineva de la Boom?

 17. Daniel spune:

  In afara de Florin Dumitru nu stiu daca mai lucreza cineva , scuze , mai este cineva la stiri si o emisiune inregistrata cu dm. Simona Banica .

 18. Adrian Moldoveanu spune:

  Mersi Daniel pt răspuns, dar așteptam 1 răspuns adecvat din partea cuiva din echipa Boom FM. Asa mi s-ar părea de bun simt. Sper, totuși, în zilele următoare, ca cineva de la Boom să-mi rasp la întrebare. Cred ca nu cer prea mult. Nu-i asa?
  P. S. :N-ar fi rău că sa va actualizați și realizatorii de emisiuni pe care ii afișați pe site. Astfel nu s-ar mai crea confuzie și oamenii n-ar tb sa va mai pună astfel de întrebări delicate. Voi ce ziceți, am dreptate nu-i asa?

 19. Daniel spune:

  In ultimul timp l-a acest trust , comunicarea este foarte deficitara , chiar spre zero , pur si simpu ei numai comunica cu oamenii , uitati-va l-a stirile TvSat si ma veti intelege .

Lăsați un mesaj

 • Facebook